Pro spestření večírků uspořádáme netradiční jídla ze všech koutů světa 

Ochutnávky netradičních jídel

Indická kuchyně

Tradiční pikantní kuchyně se silným nádechem exotiky je zajímavé zpestřením každé oslavy

Libanonská kuchyně

Taštičky plněné masem, kebaby, falafely, netradičně nakombinované saláty a mnoho dalšího je nejen zdravé, ale velmi chutné.

Hmyzí kuchyně

Smažení červi, sarančata na víně, hmyzí křupky nebo mouční červi na salátku. Velmi silný zážitek na každé oslavě, rautu, nebo cateringu.

Krokodýlí maso

Grilovaný filet z ocasní části krokodýla, nebo krokodýlí gulášek je prvním krokem do světa exotických mas!

Hadí maso

Exotické hadí maso je velmi oblíbené například v severním Vietnamu, nebo v Texaském USA. 

Pečení holuby

Netradiční pochoutka připomínající pečené kachní masíčko

Šneci

Francouzká delikatesa s minimálním podílem tuků v těle. Šnečí maso bývalo jako postní jídlo i u nás v ČR. Chuťově se dá přirovnat ke kuřecím srdíčkům

Žáby

Jemná chuť bílého masíčka. Často přirocnávané ke kuřecímu se strukturou masa ryb.