Náš příběh

Od roku 2007 se náš stabilní tým věnuje rozvoji restaurace Klub cestovatelů v Brně, zaměřenou na mezinárodní kuchyni, přednášky o cestování a vše s tím spojené. Cestujeme do zahraničí a objevujeme nové chutě, které přinášíme na Váš stůl. Máme mnohaleté zkušenosti jako průvodci po celém světě. Náš tým je spoluzakladatelem ojedinělého a prvního hmyzího projektu v ČR - "HMYZ NA TALÍŘI", který se sedm let věnuje využití hmyzu jako potraviny. V roce 2016 jsme vydali hmyzí kuchařku s nakladatelstvím Jota. Od roku 2015 pořádáme festival extrémního a exotického jídla s názvem Extremfood festival.

Suroviny

 Pokrmy připravujeme ze surovin, které přímo objednáváme z Asie, Afriky a Blízkého východu. Dbáme na originalitu jídel a jejich autentičnost pro Váš maximální chuťový zážitek. Naši kuchaři jsou vášniví cestovatelé a jídlo je jech koníček. Jídla z Indie Vás mile překvapí svojí barevností a výraznou chutí. Naopak jídla z Blízkého východu nabízí širokou škálu malých degustačních porcí. Kombinují netradiční chutě jako máta s jehněčí maso. Rozmanité vůně naleznete v silné kávě s kardamomem a skořicí. Objevte stovky nových chuťových variací a ozvláštněte svoje pohoštění.